Steun ons

Word donateur

Wil je het natuurbeschermingswerk van A Rocha in Nederland en
daarbuiten graag steunen? Als je nu donateur wordt van A Rocha, ontvang
je als welkomstgeschenk het boekje ‘Hoe kan ik groener leven?’ van
Theanne Boer. Daarnaast krijg je twee keer per jaar het A Rocha magazine
in huis. Je kunt al donateur worden vanaf €25 per jaar.

Geef een gift

Wil je ons steunen met een eenmalige gift? Dat kan via iDEAL of via een bankoverschrijving naar: IBAN NL45 TRIO 2000 6140 43 t.n.v. Stichting A Rocha Nederland te Utrecht. Dankjewel!

Schenkingsovereenkomst

Met een schenkingsovereenkomst kun je A Rocha een aantal jaren achtereen steunen, bijvoorbeeld met een hoger bedrag. Dit bedrag kun je dan volledig aftrekken van de belasting, zonder dat er sprake is van een drempel. Bovendien help je A Rocha aan een stevige financiële basis. Een schenkingsovereenkomst regel je makkelijk en zonder extra kosten. Vraag een model bij A Rocha op door een mailtje te sturen naar nederland@arocha.org.

Steun ons als kerk

Wil je tijdens een groene viering of scheppingszondag collecteren voor A Rocha? Fijn! Ook op andere momenten in het jaar kun je A Rocha opnemen in het collecterooster. Je kunt tijdens de viering een korte presentatie over A Rocha laten zien. Deze vind je hier: A Rocha Nederland collectepresentatie

Ook hebben we een korte video over het werk van A Rocha Nederland wat je kan laten zien tijdens de collecte of kan delen in je kerk app.

Help met je bedrijf

Wil jij als ondernemer bijdragen aan behoud en herstel van natuur en het tegen gaan van klimaatverandering? Dan kan je bij ons op verschillende manieren betrokken raken. Graag vertellen we je persoonlijk wat er mogelijk is hier in Nederland of in één van de anderen landen waar A Rocha actief is. Stuur een e-mail naar: nederland@arocha.org of bel met 085 4011360.

Wil je direct doneren? Dat kan natuurlijk ook. Klik dan hier.

Ben je op zoek naar een plek om je CO2 uitstoot te compenseren? Dan kan je hiervoor terecht bij ons klimaat programma Climate Stewards. 

Winkelmandje

Deze website gebruikt cookies