Partners

A Rocha werkt samen met partners aan de thema’s van schepping, duurzaamheid en gerechtigheid. Dit doen we door directe samenwerkingen maar ook door te participeren in netwerken. 

Groene Kerken

Groene Kerken stimuleert geloofsgemeenschappen om concrete stappen te zetten in verduurzaming. Met een handige toolkit en veel praktische informatie kan je in je eigen kerk aan de slag. 
A Rocha werkt met Groene Kerken samen in Groen Geloven, Duurzame Bucketlist en onze EKO-scan is ook onderdeel van deze toolkit. 

Micha Nederland

Micha Nederland komt op voor gerechtigheid. Het netwerk verbindt, inspireert en activeert kerken en organisaties om actief christen te zijn in de wereld. Dichtbij én ver weg. Met oog voor mens en natuur. Dit doen ze door het maken van materialen als de Micha Zondag en de Micha Cursus
A Rocha is partner in het netwerk en werkt met o.a. samen in de Micha Zondag, Duurzame Bucketlist en Groen Geloven. 

Missie Nederland

Missie Nederland wil vanuit Jezus’ missie de kerk in beweging brengen voor wijk en wereld. Als netwerkorganisatie bieden ze een platform voor danspartners die de (lokale) kerk uitnodigen, uitdagen, en toerusten om in beweging te komen.

Groen Gelovig

GroenGelovig wil christenen inspireren en in beweging brengen om zich in te zetten voor een duurzame schepping. “We geloven dat God de mensen heeft aangesteld als beheerder van de schepping.” GroenGelovig is een initiatief van een tal van organisaties. A Rocha is één van deze organisaties. 

Lees onze nieuwsbrief

 We houden je graag op de hoogte via een e-mail nieuwsbrief die elke maand wordt bezorgd in je mailbox. Hierin delen we nieuws, blogs, video’s en nodigen we je uit mee te doen met onze activiteiten hier in Nederland maar ook op andere plekken in de wereld waar A Rocha werkzaam is. 

Winkelmandje

Deze website gebruikt cookies