Ons aanbod

Je kan op allerlei manieren bijdragen aan het werk van A Rocha Nederland of meer leren over zorg voor de schepping. Dit kan thuis, in je kerk of bijvoorbeeld op school.

Voor individuen

Voor kerken

In de kerk dienen we de God van de schepping. Maar hoe breng je dat in de praktijk? Wil je hier over doordenken op een gemeenteavond, scheppingszondag of themaweekend? Nodig dan eens een van onze sprekers uit voor een lezing, preek of workshop. Ook geven we graag advies over een groene inrichting van de kerktuin. Dat begint met het invullen van de EKO-scan voor jouw kerk.

Een collecte voor A Rocha stellen we zeer op prijs. Meer over collecteren lees je hier

>> Bekijk ons volledige aanbod voor kerken.

Voor scholen

Voor de bovenbouw van de basisschool hebben we een mooi lespakket bij het boek Eco-girl Christi van Petra Crofton. Dit lespakket is gratis te downloaden en bevat 16 themalessen over natuur, milieu, klimaat en geloof. Een unieke combinatie van aandacht voor een duurzame wereld en de zorg voor de schepping. Mét tips en ideeën om zelf in actie te komen.

>> Ga naar het lespakket.

Voor professionals

Christelijke professionals in de natuurbescherming ontmoeten elkaar in het A Rocha Pro netwerk. Twee keer per jaar organiseert A Rocha Pro ‘inspirerende bezoeken aan plekken van hoop’. Daarnaast draagt het netwerk bij aan het doordenken van allerlei vraagstukken rond natuurbescherming- en beheer, vanuit de christelijke motivatie van de zorg voor de schepping. Wil je je graag aansluiten bij dit netwerk, of een keer een bijeenkomst bijwonen? Je bent van harte welkom!

>> Lees meer over A Rocha Pro en sluit je aan

Activiteitenkalender

Ben je benieuwd naar onze lokale en landelijke activiteiten en doe je graag een keer mee? Neem dan een kijkje op onze activiteitenkalender. We kijken er naar uit je te zien op een van onze activiteiten.

>> Ga naar de activiteitenkalender

Lees onze nieuwsbrief

 We houden je graag op de hoogte via een e-mail nieuwsbrief die elke maand wordt bezorgd in je mailbox. Hierin delen we nieuws, blogs, video’s en nodigen we je uit mee te doen met onze activiteiten hier in Nederland maar ook op andere plekken in de wereld waar A Rocha werkzaam is. 

Winkelmandje

Deze website gebruikt cookies