Doneer aan A Rocha Nederland

A Rocha zet zich in voor natuurbehoud: dicht bij huis in praktische
projecten, internationaal in tal van waardevolle ecosystemen. Je kunt ons werk
steunen met een eenmalige donatie of door donateur te worden. Donateurs die 25 euro of meer per jaar geven, ontvangen een welkomstgeschenk en twee keer per jaar de A Rocha nieuwsbrief.

Schenkingsovereenkomst

Met een schenkingsovereenkomst kun je A Rocha een aantal jaren achtereen steunen, bijvoorbeeld met een hoger bedrag. Dit bedrag kun je dan volledig aftrekken van de belasting, zonder dat er sprake is van een drempel. Bovendien help je A Rocha aan een stevige financiële basis. Een schenkingsovereenkomst regel je makkelijk en zonder extra kosten. Vraag een model bij A Rocha op door een mailtje te sturen naar nederland@arocha.org.

ANBI

A Rocha is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat giften fiscaal aftrekbaar zijn. A Rocha heeft alle relevante informatie voor donateurs gepubliceerd bij de Kennisbank Filantropie. A Rocha gaat op zorgvuldige wijze om met privacygegevens. Hoe we dat doen, kunt u lezen in ons privacy statement

Bekijk hier de jaarverslagen, meest recente jaarverslag(2023) en het beleidsplan 2023-2025 van A Rocha Nederland. Ook zijn wij wettelijk verplicht jaarlijks het ANBI formulier van de belastingdienst in te vullen en te publiceren. 

Voor vragen en meer informatie:
Orinocodreef 5c 
3563 ST Utrecht 
085 4011360
nederland@arocha.org

Word donateur

A Rocha zet zich in voor natuurbehoud: dicht bij huis in praktische projecten, internationaal in tal van waardevolle ecosystemen. Word donateur van A Rocha Nederland en steun ons werk in de Nederlandse natuur. Je ontvangt twee jaarlijks ons magazine én een welkomsgeschenk bij een jaarlijkse gift vanaf 25 euro. 
Winkelmandje

Deze website gebruikt cookies