A Rocha Pro

A Rocha Pro is een netwerk van christenen die werkzaam zijn in natuur/landschap en is onderdeel van A Rocha.  Het is onze doelstelling een paar keer per jaar samenkomsten te organiseren om de verbinding met geloof, werk en elkaar te leggen. Wij vinden het waardevol om contact te hebben met vakgenoten die vanuit eenzelfde grondhouding en geloofsovertuiging in het werkveld actief zijn. Zo scheppen we de mogelijkheid om als vakgenoten te praten en uit te wisselen over allerhande onderwerpen: zaken en dilemma’s omtrent natuurbeheer, bosbouw, ruimtelijke ordening, ethische en beleidskwesties, enz. enz. Onze christelijke overtuiging bindt ons samen. Tegelijkertijd creëren we een netwerk en de uitwisselmogelijkheid van kennis, nieuws en werkgelegenheid binnen het werkveld.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de bijeenkomsten van A Rocha Pro en via de mail een uitnodiging krijgen? Vul dan het onderstaande formulier in. 

A Rocha Pro heeft een actieve LinkedIn pagina waar je lid van kan worden. Hier worden ook andere activiteiten die interessant kunnen zijn voor je werkveld gedeeld en wordt er over verschillende thema’s informatie uitgewisseld. 

Winkelmandje

Deze website gebruikt cookies