A Rocha | Den Haag

A Rocha Den Haag is een lokale groep van de christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland. Vanuit ons geloof zetten we ons in voor de schepping. Dat doen we graag zo aanstekelijk mogelijk: iedereen kan met ons de natuur ontdekken en beschermen. Welkom dus!

Onze activiteiten

Over Ons
A Rocha
Den Haag organiseert natuurwerkdagen, excursies en verwonderwandelingen. Voor groepen verzorgen we op verzoek verdiepende avonden over geloof en zorg voor de schepping.

Ons gebied
A
Rocha Den Haag heeft zich verbonden aan de duinplas in het Westduinpark van de gemeente Den Haag. We zorgen voor het opruimen van dood hout, verwijderen van exoten en aanleggen van takkenrillen. Ook houden we ons bezig met het inventariseren en volgen van flora en fauna.

Iedereen is welkom op onze activiteiten. Kinderen kunnen meewerken onder verantwoordelijkheid van hun ouders.

Je bent van harte welkom bij onze activiteiten. 

  •  Van november tot maart is er elke maand een natuurwerkdag in het Westduinpark
  • Aan het begin van elk seizoen organiseren we een verwonderwandeling, in samenwerking met de Lukaskerk en de Lutherse Kerk van Den Haag

Wil je bij elke activiteit een mailtje met details ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsmail via ons contactformulier.

Kerken
Als A Rocha Den Haag komen we graag bij je langs, in de kerk, op de bijbelstudiekring of elders. We bieden een inleiding en gespreksvragen over de relatie tussen geloof en zorg voor de schepping.

Contact
Interesse? Stuur een mailtje naar denhaag@arocha.org, volg ons via Facebook, of gebruik het contactformulier, dan houden we je op de hoogte!

Kernteam

Onze activiteiten worden met veel plezier georganiseerd door ons kernteam. Momenteel zijn we op zoek naar versterking van het kernteam! Dus lijkt het je leuk om om mee te denken of iets te organiseren met A Rocha Den Haag, neem dan contact met ons op via het onderstaande  contactformulier. 

Martine van Wolfswinkel

Martine woont sinds 2018 in Den Haag en is als vrijwilliger betrokken bij A Rocha. Ze is graag buiten en geniet van wandelingen in de duinen en op het strand. Ze steekt ook graag de handen uit de mouwen tijdens de natuurwerkdagen van A Rocha. Ze is lid van de Lukaskerk en helpt mee met het organiseren van de seizoenswandelingen.

Contactformulier - A Rocha Den Haag

Contactformulier - A Rocha Den Haag

Kies hier:
First
Last

Winkelmandje

Deze website gebruikt cookies