Plastic Free February 2023

Doe mee met Plastic Free February! Ook in 2023 gaan we de uitdaging aan minder plastic te gebruiken en de hoeveelheid afval in huis te verminderen. Samen met anderen hou je dit makkelijker vol én kun je tips uitwisselen over handige adresjes in jouw woonplaats. Zoek daarom een paar mensen om samen de uitdaging aan te gaan: uit je kerk, je bijbelkring, je buurt, vrienden of familie. Schrijf je nu vast in voor de Plastic Free February mailinglist, dan krijg je in januari een uitnodiging om je groep aan te melden. Groepen maken kans op leuke extra’s!

Deelnemers krijgen bovendien toegang tot het online platform Plastic Free February, waar je ideeën uit kunt wisselen en vragen kunt stellen. Ook krijg je daar nóg meer leuke en handige tips.

Meedoen? Schrijf je hieronder alvast in voor de mailinglist!

Aanmeldingsformulier Plastic Free February

* verplichte velden

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, lees ons privacystatement.

Wij gebruiken Mailchimp als mailingplatform. Door je hieronder aan te melden, ga je ermee accoord dat je info naar Mailchimp gestuurd word voor verwerking. Klik hier als je meer wilt weten over hoe Mailchimp met privacy omgaat.

Terug naar activiteitenkalender