Plastic Free February 2023

Doe mee met Plastic Free February! Ook in 2023 gaan we de uitdaging aan minder plastic te gebruiken en de hoeveelheid afval in huis te verminderen. Samen met anderen hou je dit makkelijker vol én kun je tips uitwisselen over handige adresjes in jouw woonplaats. Zoek daarom een paar mensen om samen de uitdaging aan te gaan: uit je kerk, je bijbelkring, je buurt, vrienden of familie.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor Plastic Free February 2023 (via het formulier hieronder), dan krijg je in februari elke week een mail met tips en ideeën voor een plasticvrij leven. Heb je een mail gemist, dan kun je deze hier teruglezen:

 

 

Mailing week 1 – Hoe plasticvrij ben jij?

 

 

 

Mailing week 2 – Plasticvrij boodschappen doen

 

 

 

 

 

Mailing week 3 – Een plasticvrije badkamer en keuken

 

 

 

Mailing week 4 – Plastic in je kleding?

 

 

 

 

Afsluitende mail: Hoe ga jij verder na Plastic Free February?

 

 

 

Webinars terugkijken

Tijdens Plastic Free February gaven we twee keer een webinar. Via de links hieronder kun je deze terugkijken.

Doe mee als groep

Je kunt dit jaar ook als groep meedoen. Met mensen uit je buurt, van je kerk, of met je familie. Groepen maken kans op leuke extra’s! Wil je een groep aanmelden? Schrijf je dan hier in als groep.

Online platform

Als deelnemers heb je bovendien toegang tot het online platform Plastic Free February, waar je ideeën uit kunt wisselen en vragen kunt stellen. Ook krijg je daar nóg meer leuke en handige tips.

Toolkit

Wil je Plastic Free February graag onder de aandacht brengen in je kerkelijke gemeente, bij je buren, vrienden of in je lokale A Rocha groep? Maak dan gebruik van de Plastic Free February Toolkit. Daarin vind je onder andere een mooie poster, het Plastic Free February beeldmerk, een handleiding voor groepen en een kant-en-klaar bericht voor in een kerkblad.

>> Ga naar de Plastic Free February Toolkit

Meedoen? Schrijf je hieronder in voor Plastic Free February!

Aanmeldingsformulier Plastic Free February

* verplichte velden

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, lees ons privacystatement.

Wij gebruiken Mailchimp als mailingplatform. Door je hieronder aan te melden, ga je ermee accoord dat je info naar Mailchimp gestuurd word voor verwerking. Klik hier als je meer wilt weten over hoe Mailchimp met privacy omgaat.

Terug naar activiteitenkalender