Gezocht: online media vrijwilliger en eindredacteur magazine

Vrijwilliger Online Media

Voor onze online media kanalen zijn we opzoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om berichten te maken, vorm te geven en de korte verhalen er bij te schrijven. We zijn actief op twitter, facebook, LinkedIn en Instagram. Je gaat aan de slag met content creëren over ons reguliere activiteiten, speelt in op de actualiteiten en gaat ook specifiek aan de slag voor onze campagnes. Het gaat om een vrijwillige functie voor ongeveer 4 uur per week. Lees hier de volledige vacature en neem contact met ons op.

Meeschrijvend eindredacteur A Rocha Magazine

Voor ons magazine zijn we opzoek naar een eindredacteur. Het magazine wordt twee keer per jaar (een zomer en winter editie) samengesteld door een redactie en geeft zicht op het werk van A Rocha Nederland. Dit magazine wordt aangeboden aan donateurs van A Rocha en aan ieder die zich hier op abonneert.
Het gaat om een vrijwillige functie voor ongeveer 4 uur per week. Lees hier de volledige vacature en neem contact met ons op.

Lees meer en reageer hier! 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *