Opgeven klimaatmars

Op vrijdag 31 mei om 14.00 wordt op de Amsterdamse Zuidas de klimaatmars gelopen. Dit keer bewust op de Zuidas, wat symbool staat voor de macht van de grote (en vervuilende bedrijven) hebben en die winst kunnen maken die ten koste gaat van mens, natuur en het klimaat. Ook nu weer is het thema ´de crisis is nu.
De klimaat- en natuurcrisis bedreigt alles wat ons maar bovenal ook God lief is. Droogte, hittegolven en overstromingen zorgen ook nu al voor slachtoffers en dagelijks worden er ecosystemen verwoest. Daarom vormen we samen met met GroeneKerken, Micha Nederland, Laudato Si Alliantie Nederland en Climate Stewards Nederland een blok waarin we samen oplopen in de klimaatmars. 

Klimaatviering

Voorafgaand aan de klimaatmars zal er een klimaatkerkdienst worden georganiseerd, waar ruimte is voor bezinning, rouw maar ook eer aan God te geven als Schepper van deze aarde. Deze zal om 12.30 starten in de buurt van het startpunt van de klimaatmars. Wil je je opgeven of op de hoogte worden gehouden? Meld je dan hieronder aan, dan ontvang je updates en informatie over tijdstip, kerkdienst én verzamelplek in je mailbox.

Ja, ik wil op de hoogte blijven

Klimaatmars
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van:
Start Over