Jaarverslagen

Jaarrekening 2022

Lees hier de officiële jaarrekening van 2022. 

Jaarverslag 2021

Het jaar 2021 was een jaar van afscheid nemen én nieuwe mensen verwelkomen. Na 18 jaar intensieve betrokkenheid bij A Rocha Nederland, waarvan de laatste 10 jaar als directeur, nam Embert Messelink afscheid van A Rocha, om naast zijn studie theologie als kerkelijk werker in Amersfoort aan de slag te kunnen gaan. Tijdens een mooi afscheidsfeest in november werden verhalen gedeeld en herinneringen opgehaald. Het was tijd om het stokje door te geven, en wel aan Annemarthe Westerbeek, directeur van A Rocha Nederland per februari 2022.

Lees hier het volledige jaarverslag over 2021

Jaarverslag 2020

‘Ook voor A Rocha was 2020 een heel ander jaar dan gebruikelijk: door veel activiteiten ging een streep. Niet verantwoord in verband met corona. Natuurwerkdagen, spreekbeurten in kerken, inspiratiemomenten en andere ontmoetingen… het zijn activiteiten die de corebusiness van A Rocha zijn! Maar terwijl Nederland op slot zat, was A Rocha toch in beweging. Gericht op de toekomst en op nieuwe activiteiten. Om de natuur te beschermen, te bewaren, om ervan te genieten. 

Lees hier het volledige jaarverslag over 2020

Jaarverslag 2019

Het jaar 2019 was het jaar van de klimaatmars en van Groen Geloven: grote duurzaamheidsevenementen waarbij A Rocha betrokken was en die veel aandacht trokken. Minstens even belangrijk: het doorgaande werk van 15 lokale A Rocha groepen, tientallen natuurwerkdagen en de zorg voor een nieuw project: Dorpsakker De Parel in Amerongen.

Lees hier het volledige jaarverslag over 2019

Lees onze nieuwsbrief

 We houden je graag op de hoogte via een e-mail nieuwsbrief die elke maand wordt bezorgd in je mailbox. Hierin delen we nieuws, blogs, video’s en nodigen we je uit mee te doen met onze activiteiten hier in Nederland maar ook op andere plekken in de wereld waar A Rocha werkzaam is. 

Winkelmandje

Deze website gebruikt cookies