Steun Mission Creation Care

Peter Jan de Vries zet zich via SIL International in voor natuurbehoud en scheppingszorg bij geïsoleerde en kwetsbare bevolkingsgroepen, en via A Rocha Nederland voor onze lokale groepen.

Je kunt zijn werk steunen met een eenmalige donatie of door sponsor te worden. Alle giften zijn fiscaal aftrekbaar.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Mission Creation Care, klik dan hier om de nieuwsbrief te ontvangen.

  • iDEALANBI

A Rocha is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat giften fiscaal aftrekbaar zijn. A Rocha heeft alle relevante informatie voor donateurs gepubliceerd bij de Kennisbank Filantropie. A Rocha gaat op zorgvuldige wijze om met privacygegevens. Hoe we dat doen, kunt u lezen in ons privacy statement.

Schenkingsovereenkomst

Met een schenkingsovereenkomst kun je A Rocha een aantal jaren achtereen steunen, bijvoorbeeld met een hoger bedrag. Dit bedrag kun je dan volledig aftrekken van de belasting, zonder dat er sprake is van een drempel. Bovendien help je A Rocha aan een stevige financiële basis. Een schenkingsovereenkomst regel je makkelijk en zonder extra kosten. Vraag een model bij A Rocha op door een mailtje te sturen naar nederland@arocha.org.

Jaarverslag

Bekijk hier het meest recente jaarverslag van A Rocha Nederland.

Voor vragen en meer informatie:

Orinocodreef 5c
3563 ST Utrecht
nederland@arocha.org

Winkelmandje

Deze website gebruikt cookies