A Rocha | Groningen (stad en ommeland)

A Rocha Groningen is een lokale groep van de christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland. Vanuit ons geloof zetten we ons in voor de schepping. Dat doen we graag zo aanstekelijk mogelijk: iedereen kan met ons de natuur ontdekken en beschermen. Welkom dus!

Onze activiteiten

A Rocha Groningen is in oprichting. Woon je in de buurt van Groningen (stad) en heb je zin om mee te helpen? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier.

A Rocha Groningen heeft nog geen eigen gebied, maar trapt dit jaar af met een clean up in Ten Boer. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

There is no Event

Kernteam

Vooralsnog is Allian Mulder het enige kernteamlid.

Allian Mulder

Als kind was ik al gefascineerd door de natuur en spaarde daar van alles over; dierenplaatjes, veren, fossielen… Uiteindelijk heb ik een groene opleiding gedaan waarin ik o.a. leerde dat ecologische systemen erg belangrijk zijn. Een enkele soort hoort in een natuurlijk systeem, en ingrijpen daarin – door bestrijding(smiddelen), verstoring, exoten, e.d. – is iets dat uiteindelijk het hele systeem beïnvloedt. Nu werk ik bij een waterschap als beheerder van waterdata. Als christen wil ik God graag beter leren kennen door zijn schepping en Hem eren door van de natuur te genieten en in de natuur bezig te zijn. Ik woon in Ten Boer.

Contactformulier - A Rocha Groningen

Contactformulier - A Rocha Groningen

Kies hier:
First
Last