A Rocha | Altena

A Rocha Altena is een lokale groep van de christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland. Vanuit ons geloof zetten we ons in voor de schepping. Dat doen we graag zo aanstekelijk mogelijk: iedereen kan met ons de natuur ontdekken en beschermen. Welkom dus!

A Rocha Altena heeft een poosje stil gelegen, maar we willen graag weer aan de slag! Heb je zin om mee te helpen? Stuur een mailtje naar William de Jong (coördinator lokale groepen) via william.dejong@arocha.org.

Onze activiteiten

Over Ons
A Rocha Altena beheert samen met Stichting De Rotonde natuurterrein “De Poort” aan de Alm in Uitwijk.  We organiseren af en toe natuurwerkochtenden. Iedereen is welkom bij onze activiteiten. Kinderen kunnen meewerken onder verantwoordelijkheid van hun ouders.

Ons gebied
De Poort is een particulier terrein van ca. 1,4 ha en bestaat uit drie percelen ruigte/grasland, omgeven door houtsingels en een oeverstrook langs de Alm. Het terrein is niet openbaar toegankelijk; voor een terreinbezoek of deelname aan een activiteit graag een berichtje naar altena@arocha.org.

Kernteam

Ons kernteam bestaat nu uit Simon Verlee. Lijkt het je ook leuk om betrokken te raken in het kernteam of op een andere manier iets organiseren met of voor A Rocha Altena, neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier of mail naar William de Jong: william.dejong@arocha.org. 

Simon Verlee

Ik ben een buitenmens, fervent natuurliefhebber, graag Re-Cre-Actief bezig, begaan met zorg voor Mens, Dier en Milieu. Verder zijn mijn steekwoorden: sportief, kunst, (klassiek) gereedschap,  natuurlijke materialen (geoogst en bewerkt uit directe omgeving), buiten koken, eten en samenzijn.

Contactformulier - A Rocha Altena

Contactformulier - A Rocha Altena

Kies hier:
First
Last

Winkelmandje

Deze website gebruikt cookies