Ecologisch Kerktuinen Onderzoek

Welkom bij Ecologisch Kerktuinen Onderzoek (EKO) van A Rocha. Het invullen van deze EKO-scan helpt u en ons om binnen enkele minuten een indruk te krijgen van de kansen die uw kerkgebouw en de ruimte eromheen bieden voor de natuur. Zo hopen we een stukje van Gods schepping dichter bij de kerk te kunnen brengen.

Na het invullen van de vragen krijgt u van ons binnen enkele dagen reactie, waarin we de mogelijkheden voor uw kerkgebouw op een rijtje zetten.

Geen eigen gebouw of geen tuin? Ook dan kunt u met uw gemeente meedoen aan het programma Hart voor de schepping. Wij bieden verdiepingsmaterialen voor een bijbelstudie of ‘Groene zondag’ en er zijn allerlei mogelijkheden voor een excursie, verwonderwandeling of inspirerende lezing.

Zelfs de mus vindt een huis en de zwaluw een nest waarin ze haar jongen neerlegt, bij uw altaren, HEER van de hemelse machten, mijn koning en mijn God. Gelukkig wie wonen in uw huis, gedurig mogen zij u loven.” (Psalm 84:4-5)

EKO - scan Ecologisch Kerktuinen Onderzoek

EKO - scan Ecologisch Kerktuinen Onderzoek

Gegevens invuller en lokatie kerk

(wij gebruiken deze informatie alleen om contact met u op te nemen in het kader van deze EKO-scan, zie ook ons privacy statement)
(Wij gebruiken deze informatie om een indruk te krijgen van de locatie en de directe omgeving)
EKO-scan: kansen voor natuur rond kerken 5 oktober 2018
Diaconessen dragen dorpsakker over aan A Rocha 3 oktober 2018
A Rocha nieuws
Vieze handen, schone stranden 20 september 2018
Zeldzame libel tijdens excursie 11 september 2018