Inschrijven nature challenge

Schrijf je hier in voor de A Rocha nature challenges en ontvang leuke opdrachten, handige links en tips om de natuur in je omgeving te ontdekken als eerste per mail!

Inschrijven A Rocha Nature Challenge

* indicates required
Ik wil me graag inschrijven voor:

A Rocha gebruikt de gegevens van dit formulier voor het versturen van de mails van onze Nature Challenge en, als u dat heeft aangegeven, voor de A Rocha Nieuwsbriefmails. Eventueel kunnen we via mail contact met u zoeken.

U kunt zich op elk moment uitschrijven door op de link "Abonnement opzeggen" te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via nederland@arocha.org. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Lees voor meer informatie hierover ons privacystatement. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons mailing platform. Door op inschrijven te klikken bevestig je dat we Mailchimp gebruiken voor verdere afhandeling. Lees hier meer over hoe Mailchimp omgaat met uw privacy.

Climate Stewards en A Rocha lanceren Plastic Free February 3 december 2020
Winter nature challenge start op 21 december 3 december 2020
A Rocha nieuws
Blog: bedreigde diersoorten redden? 29 oktober 2020
Jan van der Stoep bestuurslid A Rocha Internationaal 24 oktober 2020