Online doneren aan A Rocha

A Rocha zet zich in voor natuurbehoud: dicht bij huis in praktische projecten, internationaal in tal van waardevolle ecosystemen. Je kunt ons werk steunen met een eenmalige donatie of door donateur te worden. Donateurs ontvangen een welkomstgeschenk. Alle giften zijn fiscaal aftrekbaar.ANBI

A Rocha is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat giften fiscaal aftrekbaar zijn. A Rocha heeft alle relevante informatie voor donateurs gepubliceerd bij de Kennisbank Filantropie. A Rocha gaat op zorgvuldige wijze om met privacygegevens. Hoe we dat doen, kunt u lezen in ons privacy statement.

Schenkingsovereenkomst

Met een schenkingsovereenkomst kun je A Rocha een aantal jaren achtereen steunen, bijvoorbeeld met een hoger bedrag. Dit bedrag kun je dan volledig aftrekken van de belasting, zonder dat er sprake is van een drempel. Bovendien help je A Rocha aan een stevige financiële basis. Een schenkingsovereenkomst regel je makkelijk en zonder extra kosten. Vraag een model bij A Rocha op door een mailtje te sturen naar nederland@arocha.org.

Jaarverslag

Bekijk hier het meest recente jaarverslag van A Rocha Nederland.

Voor vragen en meer informatie:

Orinocodreef 5c
3563 ST Utrecht
tel. 085-4011360
nederland@arocha.org

workshop kinderwerk 1 februari 2024
Uitbreiding leefgebied aardbeivlinder 24 januari 2024
A Rocha nieuws
Kom naar het A Rocha winterweekend 18 januari 2024
COP28: Waar gaat het over en kan jij zelf doen? 27 november 2023