Annemarthe Westerbeek wordt directeur A Rocha Nederland

22 november 2021

Annemarthe Westerbeek (33) wordt de nieuwe directeur van A Rocha Nederland. Zij volgt Embert Messelink op, medeoprichter en voormalig directeur van de christelijke natuurbeweging. Annemarthe Westerbeek was de afgelopen 7 jaar werkzaam als coördinator van Micha Nederland.

Het bestuur van A Rocha is blij met de aanstelling van Annemarthe Westerbeek. Voorzitter Harm Schoten: “Het is een markant moment in de geschiedenis van A Rocha. Vanaf het prille begin 19 jaar geleden is er een mooie beweging ontstaan. A Rocha is de groene stem in de christelijke wereld en draagt op vele manieren bij aan natuur en klimaat. Annemarthe is uitstekend geschikt om leiding te geven aan deze groeiende beweging en aandacht te vragen voor de zorg voor Gods aarde. Zij heeft in haar huidige functie bewezen dat zij met bescheiden middelen en mankracht veel werk kan verzetten en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de naamsbekendheid van Micha Nederland.”

Annemarthe Westerbeek: “Net als Micha Nederland stimuleert A Rocha christenen en kerken om in actie te komen. Ik kijk er naar uit om de komende jaren samen met partners en vrijwilligers de beweging verder vorm te geven en te laten groeien.”

Annemarthe is onlangs bevallen van haar derde kind en zal per 14 februari 2022 bij A Rocha aan de slag gaan. Tot die tijd neemt Martine van Wolfswinkel de functie van directeur waar.

Plastic Free February 2022 bijna van start 20 januari 2022
Deelnemers gezocht voor vervolgonderzoek jongeren en klimaat 5 januari 2022
A Rocha nieuws
Christelijke jongeren maken zich zorgen over klimaatverandering 3 december 2021
Twee nieuwe vacatures voor jongeren bij A Rocha Frankrijk 26 november 2021