Natuurwerkweek bij A Rocha Frankrijk, 17-23 oktober 2021

16 augustus 2021

A Rocha is een internationale beweging. In Frankrijk beheert A Rocha een groot domein: Les Courmettes. Het Domain des Courmettes is een groot landgoed met een natuureducatiecentrum in de bergen boven Nice, met uitzicht op de Middellandse Zee. Een klein team van A Rocha Frankrijk werkt samen met vrijwilligers en studenten aan de bescherming van ruim 600 hectare aan unieke natuur. Bovendien worden er elk jaar verschillende conferenties, seminars en studieweken georganiseerd om meer aandacht te geven aan geloof en zorg voor de schepping. Met een eeuwenoud gebouw, een grote tuin en verscheidene wandelroutes is hier altijd genoeg te doen!

Wil je graag een week meedraaien in het ritme van het A Rocha Frankrijk team, meebeleven hoe daar zorg voor de schepping vormgegeven wordt, geïnspireerd worden door met elkaar na te denken over de Bijbel en scheppingszorg, vrijwillgerswerk doen (bijv deuren schilderen van het landhuis of hout hakken) en daarnaast genieten van een natuurweek op deze schitterende plek? Ga dan mee!

Schrijf je in voor een actieve natuurwerkweek in Zuid Frankrijk. Neem voor meer informatie contact op met Joanna Spanjersberg (spanjersberg@hetnet.nl).

Kosten

De prijs voor deze natuurweek (van zondag tot en met zaterdag) is vanaf 150 euro per persoon, inclusief alle maaltijden. 

Vervoer: in principe zelf regelen maar met elkaar meereizen kan een mogelijkheid zijn.

De week kan alleen doorgaan als er minimaal 15 volwassenen/studenten meegaan. De week is voor alle leeftijden.

 

Twee nieuwe vacatures voor jongeren bij A Rocha Frankrijk 26 november 2021
Annemarthe Westerbeek wordt directeur A Rocha Nederland 22 november 2021
A Rocha nieuws
Duurzame bucketlist app helpt bij het maken van duurzame keuzes 16 november 2021
Landelijke Natuurwerkdag op zaterdag 6 november 28 oktober 2021