Dave Bookless op New Wine

4 februari 2020

Dave Bookless. Foto: www.rogierbos.com.

Dave Bookless van A Rocha, bekend door zijn boek ‘Het groene hart van het geloof’, is de hoofdspreker op de zomerconferentie van New Wine. De conferentie is van 18 – 24 juli op Landgoed Velder, Liempde. A Rocha gaat met een groep kamperen op New Wine. Ook iets voor jou?

Duurzaamheid is een belangrijk thema, dat we praktisch handen en voeten kunnen geven. Maar deze conferentie, onder het thema ‘Heel de schepping’ steekt een laag dieper af: wat is de Bijbelse lijn in het omgaan met onrecht en een kapotgemaakte schepping? De komst van Gods Koninkrijk betekent ‘shalom’, heelheid en genezing voor het hele leven, de hele schepping. In Kolossenzen 1 staat dat prachtig beschreven: hoe Christus het hoofd van de schepping is en hoe Hij kwam om de hele schepping met God te verzoenen: mensen, dieren en alles wat leeft. Gods brengt herstel voor heel zijn schepping.

A Rocha is op verschillende manier betrokken bij de zomerconferentie: met seminars, excursies en een stand willen we het verhaal van Dave Bookless ondersteunen. Daarom hopen we met een grote groep op een eigen veld te gaan kamperen op de zomerconferentie. Samen hopen we dan ook de A Rocha-activiteiten te verzorgen. Zin om mee te doen en te helpen? Meld je dan aan als deelnemer. Tot 1 maart geldt een aantrekkelijke korting! Vergeet niet bij ‘grote groep’ aan te vinken: ‘A Rocha, Bert van der Woerd’. Alle informatie vind je hier.

Heb je vragen? Stel ze aan onze kwartiermaker Bert van der Woerd via nederland@arocha.org.

 

 

 

Zomer-seminars bij A Rocha Frankrijk 17 juni 2022
A Rocha loopt mee met klimaatmars op 19 juni 14 juni 2022
A Rocha nieuws
Podcast met Embert Messelink 3 juni 2022
Blog van de maand: Ode aan de boom 10 mei 2022