Dave Bookless op New Wine

4 februari 2020

Dave Bookless. Foto: www.rogierbos.com.

Dave Bookless van A Rocha, bekend door zijn boek ‘Het groene hart van het geloof’, is de hoofdspreker op de zomerconferentie van New Wine. De conferentie is van 18 – 24 juli op Landgoed Velder, Liempde. A Rocha gaat met een groep kamperen op New Wine. Ook iets voor jou?

Duurzaamheid is een belangrijk thema, dat we praktisch handen en voeten kunnen geven. Maar deze conferentie, onder het thema ‘Heel de schepping’ steekt een laag dieper af: wat is de Bijbelse lijn in het omgaan met onrecht en een kapotgemaakte schepping? De komst van Gods Koninkrijk betekent ‘shalom’, heelheid en genezing voor het hele leven, de hele schepping. In Kolossenzen 1 staat dat prachtig beschreven: hoe Christus het hoofd van de schepping is en hoe Hij kwam om de hele schepping met God te verzoenen: mensen, dieren en alles wat leeft. Gods brengt herstel voor heel zijn schepping.

A Rocha is op verschillende manier betrokken bij de zomerconferentie: met seminars, excursies en een stand willen we het verhaal van Dave Bookless ondersteunen. Daarom hopen we met een grote groep op een eigen veld te gaan kamperen op de zomerconferentie. Samen hopen we dan ook de A Rocha-activiteiten te verzorgen. Zin om mee te doen en te helpen? Meld je dan aan als deelnemer. Tot 1 maart geldt een aantrekkelijke korting! Vergeet niet bij ‘grote groep’ aan te vinken: ‘A Rocha, Bert van der Woerd’. Alle informatie vind je hier.

Heb je vragen? Stel ze aan onze kwartiermaker Bert van der Woerd via nederland@arocha.org.

 

 

 

Climate Stewards en A Rocha lanceren Plastic Free February 3 december 2020
Winter nature challenge start op 21 december 3 december 2020
A Rocha nieuws
Blog: bedreigde diersoorten redden? 29 oktober 2020
Jan van der Stoep bestuurslid A Rocha Internationaal 24 oktober 2020