Dagboek voor natuurliefhebbers weer verkrijgbaar

21 november 2022

Afgelopen zomer verscheen het ‘Dagboek voor natuurliefhebbers’ van Jaap Oosterhuis. De eerste druk was binnen een paar maanden uitverkocht. Daarom is er nu eenmalig een herdruk, precies op tijd voor de feestdagen! Om dit te vieren betaal je nu bij aanschaf van twee of meer exemplaren geen verzendkosten*. Dus koop er een voor jezelf en geef en een weg!

Het  ‘Dagboek voor natuurliefhebbers’ neemt je mee in het verhaal van de natuur door het jaar heen, van januari tot december. In de korte beschrijvingen en tekeningen van planten, vogels en insecten verbindt Oosterhuis elke dag van het jaar de natuur met het verhaal van God.

‘Wat kunnen gelovigen leren van gierzwaluwen? Waarom zou een nachtvlinder ons tot aanbidding moeten brengen en hoe herinnert de nachtegaal aan Jezus?’ Antwoorden op deze vragen en meer vind je in het ‘Dagboek voor natuurliefhebbers – Hoe de natuur op haar eigen manier het verhaal van God vertelt.’

Van het Dagboek voor natuurliefhebbers is een inkijkexemplaar beschikbaar. Het boek is voor €17,50 te koop in onze webshop.

Jaap Oosterhuis, predikant van de Ontmoetingskerk in Hasselt, schreef eerder het boek ‘Vogels met een verhaal’. Beide boeken zijn te koop via de webshop. Met de verkoop van de boeken wordt het werk van A Rocha Nederland ondersteund.

*Je betaalt geen verzendkosten bij een besteding vanaf €20 in de hele webshop

Ga naar de webshop

COP28: Waar gaat het over en kan jij zelf doen? 27 november 2023
Heel bijzonder: Gewoon appelmos! 22 november 2023
A Rocha nieuws
Loop mee voor klimaatrechtvaardigheid en biodiversiteit 26 oktober 2023
Guido Hamelink nieuwe bestuursvoorzitter A Rocha 27 september 2023