Wat doen we

A Rocha Gelderse Poort organiseert maandelijks natuurwerkdagen in Zevenaar. Verder verzorgt de werkgroep gevarieerde activiteiten, zoals excursies, workshops, kinderactiviteiten, lezingen, hagenpreken en cursussen. Vier keer per jaar brengt de werkgroep een nieuwsbrief uit. Interesse? Stuur een mailtje naar gelderse.poort@arocha.org, dan houden we je op de hoogte!

Eerste zaterdag van de maand: natuurwerkdag

We houden onze natuurwerkdagen op elke 1ste zaterdag van de maand op Landgoed Huis Sevenaer in Zevenaar, een landgoed met een grote natuurwaarde, maar ook veel achterstallig onderhoud. We willen lokale christenen stimuleren om hier mee te werken aan praktisch natuurbehoud. Wilt u zelf eens aan de slag op een natuurwerkdag, neem dan contact met ons op via gelderse.poort@arocha.org. Ook voor groepen is er genoeg te doen. Wij zorgen ervoor dat zo’n dag een mooie ervaring wordt! Kinderen kunnen ook meewerken, onder verantwoordelijkheid van hun ouders.

Kerken

Onze visie is om de zorg voor de schepping geïntegreerd te krijgen in activiteiten van kerken en zendingsorganisaties, studentenverenigingen en ook individuele christenen in de omgeving van Arnhem. We willen graag met verschillende christelijke organisaties in de omgeving samenwerken. Geïnteresseerd? Gebruik onze contactpagina of stuur een bericht naar gelderse.poort@arocha.org!