Natuurweek Slangenburg 2024

Zin in een bijzondere zomer?
A Rocha organiseert van 3 tot 10 augustus 2024 de Natuurweek. Een kampeerweek vol afwisseling van werk in de natuur, bezinning en stilte, gezelligheid en genieten in de prachtige Achterhoek.

De voorbereidingen zijn in volle gang om een unieke week te creëren voor iedereen, van jong tot oud, die zich in wil zetten voor het behoud van de natuur in de prachtige Achterhoek. De uitvalsbasis voor de Natuurweek is het Natuurkampeerterrein Distelheide, vanwaar we onder leiding van de boswachter van Staatsbosbeheer, meewerken aan het in stand houden van de bijzondere biodiversiteit rondom het 17e-eeuwse Landgoed Slangenburg.

Er is een mix van meer en minder intensief werk zodat iedereen op zijn eigen tempo zijn steentje bij kan dragen aan de gezamenlijke klus. De boswachter gaat ons uitgebreid vertellen wat we moeten doen, maar vooral ook waarom.

Naast het werken in de natuur in de ochtend, zijn er in de middag (als je zin hebt) actieve sport- en spelactiviteiten, creatieve uitdagingen en ontspannende, educatieve wandelingen. Op verschillende momenten zullen er ook gezamenlijke maaltijden zijn en rondom de maaltijden en activiteiten worden momenten van bezinning en gebed gecreëerd.

Kortom, houd 3 tot 10 augustus vrij in je agenda voor deze unieke ervaring!

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 3 t/m zaterdag 10 augustus 2023
Locatie: Natuurkampeerterrein Distelheide bij Doetinchem. Een basic kampeerterrein, geschikt voor tent, caravan en camper. (Wij boeken de camping voor je!)
Kosten (onder voorbehoud): Volwassenen (12+): € 150, Kinderen (3 – 12): € 55. (Kosten zijn inclusief kosten kampeerterrein, lunches van zo-vrij en 2x een avondmaaltijd.)
Aanmelden: via het onderstaande formulier
Voor vragen mail: natuurweek@arocha.org.

Kosten uiterlijk 1 juli overmaken naar NL94 INGB 0009 4767 80 t.n.v. Stichting A Rocha Nederland te Amersfoort, o.v.v. Natuurweek 2023 en je achternaam.
Goed om te weten: Op de camping zijn maximaal 10 kampeerplaatsen beschikbaar voor onze groep. Deelname is op volgorde van aanmelding. Waar mogelijk boeken we natuurlijk plaatsen bij.

Wil jij je al opgeven? Dit kan via het onderstaande formulier. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar natuurweek@arocha.org

Opgave Natuurweek 2023
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Adres
Adres
Postcode
Stad
Land
Ik kom kamperen met:
Ik kom met de auto:
Start Over

Terug naar activiteitenkalender

workshop kinderwerk 1 februari 2024
Uitbreiding leefgebied aardbeivlinder 24 januari 2024
A Rocha nieuws
Kom naar het A Rocha winterweekend 18 januari 2024
COP28: Waar gaat het over en kan jij zelf doen? 27 november 2023