Wat doen we

A Rocha Utrecht organiseert activiteiten waar je makkelijk bij kunt aanhaken. Een paar keer per jaar maken we een stukje van de stad schoon door straatvuil te prikken (clean-up). We organiseren verwonderwandelingen en bijeenkomsten om met elkaar na te denken over hoe we vanuit ons geloof héél praktisch zorgdragen voor de schepping.  Daarbij werken we graag samen met de kerkgemeenschappen uit onze stad en andere groepen.

Iedereen is welkom bij onze activiteiten.

 

 

AFGELAST! wegens te weinig aanmeldingen…

Hoe Groen is Utreg posterInspiratie-avond “Hoe groen is Utreg?”.

Wordt geïnspireerd over de natuur in je eigen omgeving. Voor de sprekers en de workshops, zie de poster.

Workshops:

Kirsten Alblas is in het dagelijks leven werkzaam in de jeugd GGZ en in haar vrije tijd onder andere actief binnen de klimaatbeweging en bij CU Utrecht, waar zij de #4 op de lijst is voor de komende verkiezingen.

Martine van Wolfswinkel is in Utrecht geboren en opgegroeid. Na haar studie Tropisch Landgebruik in Wageningen woonde ze 12 jaar met haar gezin in Peru en Tanzania. Ze werkt nu als projectleider bij A Rocha Nederland en woont in Den Haag, waar ze lid is van de Lukaskerk. Ze kreeg de liefde voor de natuur al jong mee, en komt ook nu nog graag buiten. Met haar gezin probeert ze zo duurzaam mogelijk te leven.

Meedoen?

Geef je op via utrecht@arocha.org

Hopelijk tot ziens!

Ingeborg van den Beukel, Jessica de Boer,  Albert de Jong en Annemarthe Westerbeek

Heb je een vraag / meer weten?