Wat doen we

Tussen september en april organiseren wij 1x per maand een natuurwerkochtend. Dit doen we afwisselend op landgoed Prattenburg en op landgoed De Laan. Tijdens de dagen is er veel ruimte voor ontmoeting, gezelligheid en het ontdekken van de natuur. Daarnaast organiseren we ook regelmatig andere activiteiten zoals wandelingen, creatieve workshops, hagenpreken en activiteiten met scholen en kerken.
Op landgoed Prattenburg beheren we een natuurlijk bosperceel. Door meer licht en ruimte te creëren wordt ‘ons perceel’ steeds aantrekkelijker voor reeën, vogels, insecten en andere kleine dieren. Op landgoed De Laan helpen we mee met het beheer van o.a. heideterreinen en knotwilgen. De meest voorkomende werkzaamheden zijn snoeien, zagen en het verwijderen van overtollige boompjes.

Iedereen is welkom op onze activiteiten. De natuurwerkdagen in het seizoen vind je in onze agenda onder ‘Contact‘. Kinderen kunnen meewerken onder verantwoordelijkheid van hun ouders. Scholieren die maatschappelijke stage willen doen zijn hartelijk welkom.

schilderworkshop A Rocha heuvelrugA Rocha werkgroep Heuvelrug (nov2015)-7060