Wie zijn we

Ron Methorst

Mijn naam is Ron, sinds 14 jaar woon ik samen met Brigitta in Dronten. Natuur heeft mij altijd geboeid en ik had al een paar jaar contact met A Rocha. Beginnen met A Rocha Dronten is een mooie stap om hier in onze eigen omgeving op een mooie manier natuur en geloof te verbinden. Lekker praktisch samen handen en voeten geven en elkaar inspireren. Welkom!

Brigitta Methorst

Mijn naam is Brigitta en ik woon sinds 14 jaar in Dronten met Ron. De relatie van mens en omgeving vind ik erg boeiend en A Rocha is een mooie manier om dat praktisch te maken. Samen praktisch in de natuur aan het werk is ook deel van mijn christen zijn. Leuk om andere mensen zo te leren kennen die dit samen met ons willen ontdekken.

 

Ellien Boiten

Ik ben Ellien. Steeds meer krijg ik oog voor de natuur dichtbij. De zwaluwen die nestelen onder de dakgoot, een plantje dat tussen de tuintegels door omhoog komt, groentes die groeien in de moestuin vlakbij. Er is zoveel natuur om je heen, wanneer je goed kijkt. Daar geniet ik steeds meer van. Vanuit mijn geloof voel ik me geroepen om zorg te dragen voor die natuur. Bij A Rocha kan ik dat op een hele praktische manier doen.

 

Jaap Lokker

JaapHoi, ik ben Jaap, sinds 10 jaar wonen we met ons gezin in Dronten. Met de kijker om de nek mag ik er graag op uit trekken om vogels te kijken. Wat leuk om zo samen A Rocha Dronten op te starten, we gaan er een mooi iets van maken. Mooi om zo geloof ook heel praktisch een vorm te geven en tegelijk ook te genieten van de schepping.