Wat doen we

Activiteiten

A Rocha Den Haag organiseert natuurwerkdagen, fruitplukdagen, slootvissen voor kinderen en excursies. Voor groepen verzorgen we verdiepende avonden over geloof en zorg voor de schepping.

A Rocha Den Haag heeft zich verbonden aan een gebied met een waterplas in het Westduinpark van de gemeente Den Haag. We zorgen voor het opruimen van dood hout, verwijderen van exoten en aanleggen van takkenril. Ook houden we ons bezig met het inventariseren en volgen van flora en fauna.

Iedereen is welkom op onze activiteiten. Kinderen kunnen meewerken onder verantwoordelijkheid van hun ouders.

Als A Rocha Den Haag komen we graag bij je langs, in de kerk, op de bijbelstudiekring of elders. We bieden een inleiding en gespreksvragen over de relatie tussen geloof en zorg voor de schepping.

Agenda

Op zaterdag 27 januari gaan we op pad met Kimberly Knight van Wildwood Wisdom. Zij is pastor én ervaren natuurcoach. Tijdens een wandeling van ongeveer twee uur in het Haagse Bos zal ze ons laten vertragen en op een nieuwe manier de natuur laten ervaren. De winter is een tijd van rust en verstilling, in de natuur en ook in onszelf. Ga mee met deze unieke verwonderwandeling en meld je aan via denhaag@arocha.org

Wanneer: zaterdag 27 januari van 10.00-13.00u
Waar: Ingang Haagse Bos aan de Boslaan (t.o. de Malietoren)
Meenemen: Goede wandelschoenen en warme kleding. We sluiten af met thee en wat lekkers.

 

Interesse?

Gebruik ons contactformulier of stuur een mailtje naar denhaag@arocha.org, dan kom je in onze mailinglijst en kunnen we je op de hoogte te houden!
NB: Je kan ons ook volgen op onze A Rocha Den Haag Facebookpagina.

AR Den Haag