Wie zijn we

A Rocha Amersfoort is een lokale groep van de christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland. Vanuit ons geloof zetten we ons in voor de schepping. Dat doen we graag zo aanstekelijk mogelijk: iedereen kan met ons de natuur ontdekken en beschermen. Welkom dus!

Kernteam A Rocha Amersfoort

Els

Ik ben Els. Ik kan me oprecht verwonderen hoe mooi de natuur is en hoe geniaal de Schepper dit heeft gemaakt. Bij A Rocha ontdek ik daarvan steeds meer. Samen zagen, snoeien of appels plukken geeft een extra dimensie. Ik geniet van de enthousiaste gezichten en tevreden kinderen. En het Coelhorster appelsap smaakt me nog steeds erg goed!

 

Embert

Ik ben Embert Messelink. Ik kijk graag naar vogels, je kunt me onder andere geregeld treffen op het Hazewater ten zuiden van Amersfoort, waar ik met anderen de trekvogels tel. Mijn geloof inspireert me om betrokken te zijn bij de schepping. Ik klus geregeld mee op Landgoed Coelhorst: lekker zagen in de houtwallen heeft mijn voorkeur. De boompjes lopen weer uit, de houtwallen blijven jong en vogels als de spotvogel broeden daar graag in.

 

Petra

Ik ben Petra Messelink. De buitenlandse projecten van A Rocha – zoals in Kenia – boeien me. Maar je ziet me ook gewoon op Landgoed Coelhorst, waar ik tijdens het natuurwerk graag wat gezelligheid – een zelfgebakken cake – meebreng.