Wat doen we

A Rocha Amersfoort organiseert tussen september en maart geregeld natuurwerkdagen. Ook organiseren we excursies en hagenpreken. Voor kerken en bijbelstudiegroepen verzorgen we verdiepende avonden over geloof en zorg voor de schepping.

A Rocha Amersfoort heeft zich verbonden aan Landgoed Coelhorst van Natuurmonumenten. We zorgen voor het beheer van de houtsingels, lanen en bosgebieden. We zorgen voor een gevarieerd landschap dat aantrekkelijk is voor insecten en vogels. Ook onderhouden we de appelboomgaard en plukken we de appels, waarvan het bekende Coelhorster Appelsap wordt gemaakt: een goed biologisch en lokaal product! Verder monitoren we de broedvogels en hebben we nestkasten voor steenuilen opgehangen. Op de laatste zondag van augustus organiseren we jaarlijks een hagenpreek op het landgoed.

Iedereen is welkom op onze activiteiten. Kinderen kunnen meewerken onder verantwoordelijkheid van hun ouders.

We gaan ervan uit dat natuurwerkdagen in het seizoen 2021/22 weer mogelijk zijn. Binnenkort verschijnt hier de planning. De activiteiten die al vaststaan, zijn:

Wil je bij elke activiteit een mailtje met details ontvangen? Meld je aan voor ons bestand via onze contactpagina.

Kerken

Als A Rocha Amersfoort komen we graag bij je langs, in de kerk, op de bijbelstudiekring of elders. We bieden een inleiding en gespreksvragen over de relatie tussen geloof en zorg voor de schepping.

Interesse? Stuur een mailtje naar amersfoort@arocha.org, volg ons via Facebook, of gebruik het contactformulier, dan houden we je op de hoogte!

DSC01156

Coelhorst