Hagenpreek Coelhorst 2023

27-08-2023 Hagenpreek Arocha Amersfoort

A Rocha organiseert hagenpreek op Coelhorst

Download hier de liturgie

Weerupdate: Het lijkt precies droog te zijn tijdens onze hagenpreek. Dus je bent vanmiddag van harte welkom in de boomgaard van Coelhorst. Voor de zekerheid; vergeet je paraplu niet! 

De boomgaard waar de beroemde Coelhorster appel groeit, is het hele jaar gesloten voor publiek. Speciaal voor de hagenpreek die de christelijke natuurbeweging A Rocha organiseert, kunt u toch rondkijken op deze rustieke plek waar schapen grazen.

In de hagenpreek staat het thema OverHoop centraal. De preek is onderdeel van een viering met zang, gebed, ontmoeting en informatie over de natuur op Coelhorst. Er worden ook korte workshops georganiseerd voor jong en oud(er). De hagenpreek begint om 15:30 uur. Kom op de fiets, want er is geen parkeergelegenheid. Neem een stoeltje of iets anders mee om op te zitten. A Rocha zorgt voor iets fris na afloop.

Wanneer: zondagmiddag 27 augustus, 15.30 uur
Waar: boomgaard op Landgoed Coelhorst.

Neem vanuit Hoogland de Coelhorsterweg. Iets voorbij het witte kapelletje ligt links de ingang tot de boomgaard.

Meenemen: fiets en stoeltje / plastic zak om op te zitten.
Slecht weer? In geval van slechte weersvoorspellingen: check op 27 augustus rond 13:00 u. hier op deze pagina om te kijken of de hagenpreek doorgaat.

A Rocha is een jonge beweging die zich praktisch inzet voor natuurbehoud, geïnspireerd door het christelijk geloof. De Amersfoortse A Rocha groep werkt op Landgoed Coelhorst aan natuurbeheer. Onder begeleiding van eigenaar Natuurmonumenten gaat het om het onderhoud van de houtwallen en de boomgaard en het meewerken aan natuurontwikkeling. Ook inventariseert A Rocha periodiek de broedvogels in het gebied.

GroenGelovig op 21 oktober in Veenendaal 18 mei 2023
Bijzondere kevers gevonden in Bennekom 27 maart 2023
A Rocha nieuws
Hoopvolle stappen zetten richting minder afval 2 maart 2023
Gezocht: online media vrijwilliger en eindredacteur magazine 1 maart 2023