Hagenpreek Coelhorst 2021

Vanmiddag miezert het mogelijk nog een beetje – maar daardoor laten we ons niet tegenhouden. De hagenpreek gaat dus door. Tot vanmiddag op Landgoed Coelhorst!

Op zondagmiddag 29 augustus is er weer een hagenpreek in de boomgaard van Landgoed Coelhorst. Het thema is geworteld leven. Zorg dragen voor de aarde is: weten dat je gedragen wordt. Voorganger is ds. Martin Snaterse van De Inham.

De boomgaard waar de beroemde Coelhorster appel groeit, is het hele jaar gesloten voor publiek. Speciaal voor de hagenpreek die de christelijke natuurbeweging A Rocha organiseert, kunt u toch rondkijken op deze rustieke plek waar schapen grazen.

In de hagenpreek staat de zorg voor de schepping centraal. Moment van bezinning en verdieping, ontmoeting en uitwisseling midden in de natuur. De hagenpreek begint om 16.00 uur. Kom op de fiets, want er is geen parkeergelegenheid.

Wanneer: zondagmiddag 29 augustus, 16.00 uur

Waar: boomgaard op Landgoed Coelhorst. Neem vanuit Hoogland de Coelhorsterweg. Iets voorbij het witte kapelletje ligt links de ingang tot de boomgaard.

Meenemen: fiets en stoeltje / plastic zak om op te zitten.

Slecht weer? In geval van slechte weersvoorspellingen: check op 29 augustus rond 13.00 uur op amersfoort.arocha.nl of de hagenpreek doorgaat.

Programma studiedag Geloof & Duurzaamheid bekend 30 september 2021
A Rocha op weg naar COP26 24 september 2021
A Rocha nieuws
A Rocha doet onderzoek naar toekomstbeeld jongeren 23 september 2021
Vacature: Directeur A Rocha Nederland 17 september 2021