Hagenpreek Coelhorst 2020 gaat door!

Update zondagmiddag 30 augustus, 12:25. De hagenpreek gaat door! De meeste regen trekt vanmiddag verder ten westen van Amersfoort langs. Mogelijk valt er nog een enkel buitje. Check voor vertrek nog even de buienradar en neem evt. een paraplu mee. Tot vanmiddag!

Op zondagmiddag 30 augustus organiseert A Rocha weer een hagenpreek op Coelhorst. Theaterdominee David Heek gaat de preek houden. In verband met het coronavirus is aanmelding voor de hagenpreek verplicht.

A Rocha Amersfoort is actief in het beheer van de natuur op Landgoed Coelhorst en organiseert de hagenpreek jaarlijks, nu voor de achtste keer. Het thema is dit jaar ‘Heel het leven’ (in aansluiting bij de online New Wine zomerconferentie). De preek is onderdeel van een viering met zang, een meditatief moment en gebed.

Coronarichtlijnen van het RIVM: A Rocha houdt zich bij het organiseren van de hagenpreek aan de coronarichtlijnen van het RIVM. Daarom is aanmelding voor de hagenpreek dit jaar verplicht. Je kunt je (en je gezinsleden) hier aanmelden.

Wanneer: zondagmiddag 30 augustus, 16.00 uur

Waar: boomgaard op Landgoed Coelhorst. Neem vanuit Hoogland de Coelhorsterweg. Iets voorbij het witte kapelletje ligt links de ingang tot de boomgaard.

Parkeergelegenheid: er is geen goede parkeergelegenheid. Kom dus op de fiets!

Meenemen: fiets en stoeltje / plastic zak om op te zitten.

Collecte: er is een collecte voor de onkosten en ter ondersteuning van het werk van A Rocha.

Toilet: Ivm de coronarichtlijnen is er dit jaar geen mobiel toilet.

Slecht weer? Als er slecht weer dreigt: check op 30 augustus rond 13.00 uur op amersfoort.arocha.nl of de hagenpreek doorgaat.

Hagenpreek 2020 – liturgie

Bomen planten langs de Alm met A Rocha Altena 16 maart 2021
Nature challenge voorjaar vanaf 22 maart 15 maart 2021
A Rocha nieuws
14 maart: gebedsbijeenkomst voor het klimaat (online) 11 maart 2021
Debat: helpt religie in strijd tegen klimaatverandering? 5 maart 2021