Wie zijn we

A Rocha Altena

Bart

Ik ben Bart Pörtzgen. De natuur boeit mij enorm. Als ik de processen bestudeer die er plaatsvinden zie ik daarin de hand van God. Ik wil dit beschermen, omdat wij als taak mee hebben gekregen voor de schepping te zorgen.

Bas

Ik ben Bas de Fijter. Ik ben een fervent liefhebber van de natuur en bewonder hierin de schepping van God. Ik vind het geweldig om vogelgeluiden te imiteren. Verder speel ik graag op mijn gitaar en mondharmonica, ook op ons adoptieterrein De Poort. Ook de zorg voor onze naaste bij onze activiteiten spreekt me aan.

Bram

Ik ben Bram van Nordennen. Ik heb een administratieve functie en zit veel. Ik wil ook eens wat doen met mijn handen i.p.v. de gehele dag achter mijn PC te zitten.  Ik vind het prachtig om zo buiten mee te helpen en mensen te begeleiden. Maar bovenal vind ik het een Wonder wat God geschapen heeft. God spreekt door het Woord (Bijbel), maar in de natuur kun je zien dat we een Schepper hebben die ons en de aarde gemaakt heeft.

Simon

Ik ben Simon Verlee: buitenmens, fervent natuurliefhebber, graag Re-Cre-Actief bezig, begaan met zorg voor Mens, Dier en Milieu. Verder zijn mijn steekwoorden: sportief, kunst, (klassiek) gereedschap,  natuurlijke materialen (geoogst en bewerkt uit directe omgeving), buiten koken, eten en samenzijn.

Nico

Ik ben Nico Korporaal. Lekker buiten zijn in de natuur verveelt me nooit; er is altijd wat te beleven. Ik verwonder me over Gods schepping. Het verrichten van werkzaamheden op ons adoptieterrein geeft me telkens nieuwe energie. Ik vind het fijn om met elkaar te werken aan versterking van de biodiversiteit, het fraaie gebiedje verder te ontwikkelen en mooie ontmoetingen te hebben.