Wie zijn we

A Rocha Altena

Karen

Ik ben Karen Luteijn en sinds zomer 2022 betrokken bij A Rocha Altena. Als ik binnen ben, kan ik me heerlijk vermaken met een schetsboek, leesboek of iets lekkers maken in de keuken. Ook wandel ik veel en zie dan landschappen veranderen en in elkaar overlopen gedurende de tocht. Deze plek biedt me de kans om buiten in de natuur te zijn, in te zoomen op een gebied en veel te leren in het onderhouden ervan. De combinatie tussen natuur, het sociale en hoe God door beide werkt, spreekt me aan in A Rocha Altena

Nellieke

Mijn naam is Nellieke Oudijn. Sinds november 2020 ben ik betrokken bij A Rocha Altena. Ik heb een echte kantoorbaan, dus zo vaak ik kan ga ik de natuur in om uit te waaien: wandelend of op mijn racefiets. A Rocha Altena biedt mij de kans om op een andere manier van Gods creaties te genieten, namelijk met de laarzen in de modder! Het is fijn om samen met de andere vrijwilligers bij te dragen aan natuurbehoud en -beheer, als rentmeesters van de schepping.

Bram

Ik ben Bram van Nordennen. Ik heb een administratieve functie en zit veel. Ik wil ook eens wat doen met mijn handen i.p.v. de gehele dag achter mijn PC te zitten.  Ik vind het prachtig om zo buiten mee te helpen en mensen te begeleiden. Maar bovenal vind ik het een Wonder wat God geschapen heeft. God spreekt door het Woord (Bijbel), maar in de natuur kun je zien dat we een Schepper hebben die ons en de aarde gemaakt heeft.

Simon

Ik ben Simon Verlee: buitenmens, fervent natuurliefhebber, graag Re-Cre-Actief bezig, begaan met zorg voor Mens, Dier en Milieu. Verder zijn mijn steekwoorden: sportief, kunst, (klassiek) gereedschap,  natuurlijke materialen (geoogst en bewerkt uit directe omgeving), buiten koken, eten en samenzijn.

Nico

Ik ben Nico Korporaal. Lekker buiten zijn in de natuur verveelt me nooit; er is altijd wat te beleven. Ik verwonder me over Gods schepping. Het verrichten van werkzaamheden op ons adoptieterrein geeft me telkens nieuwe energie. Ik vind het fijn om met elkaar te werken aan versterking van de biodiversiteit, het fraaie gebiedje verder te ontwikkelen en mooie ontmoetingen te hebben.