20 jaar A Rocha Nederland

Dit jaar bestaat A Rocha Nederland 20 jaar! 

De komende maanden kan je elke maand in één van onze lokale groepen meedoen aan een jubileum wandeling/excursie of andere natuuractiviteit. Op die manier vieren we ons 20-jarig bestaan graag samen met jou. Waarom op deze manier? De allereerste activiteit die A Rocha in Nederland organiseerde was een (vogel)excursie in de Arkemheen Polder. Onder dit bericht staan een aantal foto’s van deze bijeenkomst. 

Ook willen we God graag bedanken voor al het werk dat we de afgelopen 20 jaar in onze lokale groepen en in Nederland hebben mogen doen. Dit doen op een geheel A Rocha eigen manier: met een hagenpreek.  

Ondertussen werken we aan een jubileumeditie van onze nieuwsbrief met foto’s en berichten uit de oude doos, een mooie overzicht van de afgelopen jaren, interviews en een inkijkje bij onze lokale groepen. Heb je zelf nog een mooie foto of een mooi verhaal die je met ons wil delen? Mail die dan naar nederland@arocha.org

Hier alvast een paar mooie foto’s van de oprichtingsbijeenkomst in Arkemheen Polder.

 

Jubileumactiviteiten

Elke maand kan je bij 1 of 2 van onze lokale groepen meelopen, meewerken of meekijken in het gebied of plaats waar onze vrijwilligers actief zijn. Een leuke manier om eens een kijkje te nemen bij onze lokale groepen en ons natuurwerk. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom!

Hoopvolle stappen zetten richting minder afval 2 maart 2023
Gezocht: online media vrijwilliger en eindredacteur magazine 1 maart 2023
A Rocha nieuws
Jeroen Sytsma: Er is (een) hoop (afval) 9 februari 2023
Plastic Free February: een maand zonder plastic 12 januari 2023