Laden Evenementen

« Alle Evenementen

22 juni: Kortste Nachtvertellingen Groene Hart

22 juni | 9:00 pm - 11:00 pm

€5

Op zaterdag 22 juni zijn er de Kortste Nachtvertellingen in de Middelblok Boezem. Deze avond zal Cocky Fortuin bij ons te gast zijn! Ze is docent bibliodrama en houdt ervan nieuwe betekenissen in oude verhalen te ontdekken.

Je mag ook zelf een verhaal meenemen om te vertellen of voor te lezen. Laat het even van tevoren aan ons weten als je dat wil doen. Kom ook, ontspan, geniet en doe mee!

De vertelavond begint om 21.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur.

Te midden van de  rust en de natuurlijke geluiden in de Boezem en rondom een knapperend vuur en een goed gevuld glas luisteren we naar de verhalen en de muziek.

Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd. Neem zelf een kussen mee, een fleece deken tegen opkomende kou en een glas voor het drinken. Een zaklamp is handig om de weg terug te vinden. Als de weersvoorspellingen slecht zijn, krijg je uiterlijk zaterdagochtend een afmeldingsbericht. Meld je daarom aan op groene.hart@arocha.org

Voor de onkosten van de vertelavond vragen we een bijdrage van € 5,-

Kom zoveel mogelijk met de fiets. Wie met de auto komt kan deze parkeren op de Groene Wetering in Gouderak. In 15-20 minuten loop je naar de Middelblok Boezem over de Snippejagerskade de polder in en sla je bij de kruising linksaf de Tiendweg op. De Middelblok Boezem ligt aan je linkerkant.

Gegevens

Datum:
22 juni
Tijd:
9:00 pm - 11:00 pm
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,

Organisator

A Rocha Groene Hart
E-mail
groene.hart@arocha.org

Locatie

Middelblok Boezem
Groene Wetering
Gouderak,
+ Google Maps
Winkelmandje

Deze website gebruikt cookies