Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

16 juni: Hagenpreek Groene Hart

16 juni | 2:30 pm - 4:00 pm

Op zondagmiddag 16 juni organiseert A Rocha Groene Hart opnieuw een hagenpreek onder een open hemel in het natuurgebied de Middelblok Boezem. De viering begint om 14.30 uur en staat in het teken van de schepping. Dit jaar leidt Ageeth Palland de hagenpreek. Zij is deel van de werkgroep en was voorheen werkzaam als missionair werker in Rotterdam.

Tijdens de hagenpreek is er ook een kindermoment. De collecte is voor het werk van A Rocha. We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de Hagenpreek en op deze manier (nader of opnieuw) kennis te maken met het gebied en het werk van A Rocha Groene Hart. Neem zelf een matje, kussen of klein stoeltje mee als zitplek. Ook kinderen zijn van harte welkom! Na afloop is er tijd voor ontmoeting met elkaar. Mochten de weersvooruitzichten niet goed zijn, gaan we op zoek naar een binnenlocatie.

Voor deze activiteit vragen we je om je van tevoren aan te melden: groene.hart@arocha.org

Kom zoveel mogelijk met de fiets. Wie met de auto komt kan deze parkeren op de Groene Wetering in Gouderak. In 15-20 minuten loop je naar de Middelblok Boezem over de Snippejagerskade de polder in en sla je bij de kruising linksaf de Tiendweg op. De Middelblok Boezem ligt aan je linkerkant.

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
2:30 pm - 4:00 pm
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

A Rocha Groene Hart
E-mail
groene.hart@arocha.org

Locatie

Middelblok Boezem
Groene Wetering
Gouderak,
+ Google Maps
Winkelmandje

Deze website gebruikt cookies